За нас

За нас

Фирма "МЕТАЛКОМ ИНВЕСТ" ЕООД

Фирма “МЕТАЛКОМ ИНВЕСТ” ЕООД е правоприемник на дейността на фирма ЕТ “ИВАН ДАВИДКОВ” основана през 1992г. в град Благоевград.

Фирмата трайно присъства на пазара с черни метали, горива, пътен битум и асфалтови смеси като през 2005 година бяхме номинирани за данъкоплатец на годината в категория “Физическо лице”, а през 2015г. попада в престижната класация на топ 300 най-печеливши компани в България и през същата тази година Металком инвест ЕООД се награждава като TRUE LEADER от ICAP Bulgaria за търговия с черни метали.
Добрата и качествена работа на фирмата с партньорите както в страната така и извън нея, успяват да я наложат и утвърдят на пазара през годините, с което тя си гарантира участия в различни проекти както на местно така и на международно ниво.
Работим с всички големи производители и доставчици на арматурно желязо,  В и К тръби, ел.заварени тръби и мрежи в страната и Европа, от друга страна наши постояни клиенти са водещи фирми в сферата на строителството.
През последните години компанията се налага като основен доставчик на ПЪТНИ БИТУМИ, PB 50/70, PB 70/100, PMB 25-55-55 и PMB 45-80-65, производство на НИС- Нефтена Индустрия Сърбия рафинерия Панчево, Хеленик Петролеум- Гърция, БРОД Босна и Херцеговина, Лукойл България и други.

Притежаваме и АСФАЛТОВА БАЗА- “Марини” 200-Е L/R, локализирана в землището на с. Долна Диканя, община Радомир, сертифицирана за производство на Асфалтови смеси, Трошачна инсталация, R-C1-130-130/W-DEIH../S състояща се от мобилни и станционарни части. Партнираме в съдружие и разпалагаме със сертифициран арматурен двор за производство на арматурни заготовки.

“Металком инвест” ЕООД работи и инвестира и в други области на икономиката  с различни партньори.
-производство и бутилиране на изворна планинска вода, безалкохолни напитки: www.ecobottles-bg.com
-хотелиерство и туризъм: www.neptunbeach.com, www.voyaresort.com
-стоителство и продажба на апартаменти: www.luxor-bg.eu, www.fortnoks.orgwww.sorrentosolemare.ru , www.domus-invest.bg